Paljon erilaista toimintaa

Meillä on monenlaista toimintaa pitkin vuotta. Toiminnallamme tuemme seudun kehitysvammaisia henkilöitä esimerkiksi stipendeillä ja järjestämällä vapaa-ajan toimintaa.

Retket

Teemme vuosittain muutaman päiväretken lähiseudulle tai erilaisiin tapahtumiin. Emme tee yliyön kestäviä retkiä, jotta kaikki halukkaat voisivat osallistua.

Disko paikallisessa ravintola

Tukiyhdistys järjestää diskoja useimmiten kuukauden ensimmäisenä maanantaina Mäntsälän keskustan Pub Ulrika ravintolassa. Tammikuussa sekä kesä- ja heinäkuussa diskot ovat lomalla saattavat olla lomalla, joten tarkasta tarkat päivämäärät kevät- ja syyskauden diskoilloille Ajankohtaista-sivulla.

Kesätanssit Mäntsälän suurlavalla

Yhdistyksen järjestämät kehitysvammaisten kesätanssit Mäntsälän suurlavalla ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi sadoille kehitysvammaisille kautta Etelä-Suomen. Kesätanssit on suuri tapahtuma, jossa on viime vuosina ollut noin 500 kävijää joka vuosi. Esiintyjiksi olemme hankkineet Suomen tanssilavojen suosituimpia tähtiä.

Kesätanssit on järjestetty aina elokuun 1. sunnuntai. Kesätansseista voit lukea tarkemmin ajankohtaisista uutisistamme, josta voit tarkastaa myös tämän vuoden tilanteen. Kerromme niistä aina myös Facebook-sivuillamme.

Stipedit peruskoulunsa päättäville oppilaille

Tukiyhdistys jakaa joka vuosi peruskoulunsa päättäville Mäntsälässä opiskeleville kehitysvammaisille nuorille stipendin.

Puurojuhla joulun aikaan

Yhdistyksen joulujuhlalla, Puurojuhlalla on pitkä perinne Mäntsälässä. Olemme järjestäneet sitä jo yli 20 vuotta peräkkäin. Odotettuun juhlaan osallistuu joka vuosi noin 80 henkilöä.

Mäntsälän Me Itse -ryhmän tukena

Yhdistys tukee Mäntsälän Me Itse -ryhmän toimintaa. Me Itse -ryhmä on saanut joka vuosi avustuksia kokousmatkoihinsa, retkiinsä ja tarvittaessa muuhun toimintaansa. Me Itse on kehitysvammaisten omaa toimintaa. Lue lisää Mäntsälän  Me Itse -ryhmästä. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.