Kesätanssit 2022 - vihdoinkin!

Helminauha-yhtye

Kesätanssit tulevat vihdoinkin! Kahden koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen taas tanssitaan, nyt jo 36. kerran! Tänä vuonna meitä tanssittaa joukko kokeneita ammattimuusikoita, Helminauha-yhtye. Tule sinäkin mukaan tanssimaan ja tapaamaan tuttuja - tänne tulee kaikki. Vuosittain tansseissa on ollut noin 700 kävijää.

Sunnuntaina 7.8.2022 klo 14-17
Mäntsälän Suurlavalla

Mäntsälän Suurlavan osoite on Maisalantie 7, Mäntsälä.

Helminauhan tahtiin

Helminauha on viiden ammattitaitoisen miehen luotsaama perinteitä kunnioittava, nuorekas tanssiorkesteri, jota tanssikansa rakastaa. Vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi valittu Helminauha kiertää Suomen lavoja kovalla tahdilla ja laajalla ohjelmistolla, josta löytyy tuttujen suosikkien lisäksi myös harvinaisempia helmiä.

Ohjelmisto koostuu sataprosenttisesti tanssittavasta musiikista. Tanssi-illan aikana yhtye soittaa vaihtelevaa ja monipuolista musiikkia, joka täyttää niin tanssijan kuin kuuntelijan toiveet. Helminauha tahdittaa illan hyvällä meiningillä, hyvillä soundeilla ja yleisön toiveita kunnioittaen.

Kahvia ja makkaraa – tottakai!

Jos tanssin lomassa kaipaat nesteytystä tai kahvihammasta kolottaa, suuntaa lavan kahvioon. JOs nälkä yllättää, voit ostaa pihan grillistä kuumia makkaroita ja kylmää juomaa.

Liput ja ennakkovaraukset

Liput
Liput 15 €, työtehtävissä olevat henkilökohtaiset avustajat ja ohjaajat/hoitajat ilmaiseksi.

Tiedustelut
Tiina Roikonen p. 050 535 9937, sähköposti tiina.k.roikonen(at)gmail.fi


Liput ryhmille - ennakkovaraukset
Suuremmat ryhmät voivat varata ja halutessaan myös maksaa lippunsa etukäteen. Liput saatte Mäntsälän lavan lippukassalta, joka on merkitty ennakkoon varatuille lipuille.

Lähetä varauksesta tieto sähköpostilla osoitteeseen marja.laine(at)phnet.fi. Kerro viestissäsi varattavien lippujen määrä ja nimi, jolla liput noudetaan (esim. Martta-koti). Työtehtävissä olevat henkilökohtaiset avustajat ja ohjaajat/hoitajat eivät tarvitse lippua.

Voitte maksaa liput tansseihin tullessanne tai etukäteen Mäntsälän Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n tilille
Mäntsälän Osuuspankki IBAN: FI64 5282 0140 0049 51.

Jos maksatte etukäteen, merkitkää pankkisiirron viestiosioon "kesätanssit" sekä ryhmänne nimi.

Etukäteen maksetut liput saatte kuittia vastaan.

Korona-epidemian varalta - mahdollinen peruutus

Toivomme, että tänä vuonna tanssit voidaan vihdoin järjestää. Jos kuitenkin korona jälleen heittää kapuloita rattaisiin ja sen johdosta julistetaan valtakunnallinen tai alueellinen koronasulku, jonka johdosta tansseja ei voida järjestää, ilmoitamme siitä tällä sivulla. Tarkastathan tilanteen vielä ennen tansseihin lähtöäsi. Tulethan tanssimaan vain terveenä.

Esimakua tansseja odotellessa

Tansseja odotellessa voit ottaa maistiaiset Helminauhasta tästä:

TERVETULOA TANSSIMAAN!


MÄNTSÄLÄN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY