Keusote kutsuu henkilökohtaisen avun hankinnan info-tilaisuuteen

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä käynnistää henkilökohtaisen avun hankinnan. Hankinnan kohteena on henkilökohtainen apu ostopalveluna.

Kutsumme Keski-Uudenmaan soten vammaispalvelun asiakkaita ja heidän läheisiään sekä alueen vammaisneuvostojen ja järjestöjen edustajia infotilaisuuteen.

Tilaisuudessa esitellään tulevaa hankintaa ja kuunnellaan palvelun käyttäjien näkemyksiä. Tilaisuuden tarkoituksena on erityisesti palvelun sisältöön ja laatuun liittyvien näkemysten saaminen käyttäjiltä. Näkemyksiä hyödynnetään hankinnan jatkovalmistelussa.


Aika
4.11.2020 klo 17 – 18.30

Toteutus
Tilaisuus toteutuu videon välityksellä Microsoft Teams-ympäristössä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 28.10.2020 mennessä osoitteella hanna.viuhko@keusote.fi Ilmoittautuneille lähetetään ennen tilaisuutta linkki, jota klikkaamalla voit liittyä mukaan.

Osallistuminen on mahdollista tietokoneella, jossa on verkkoyhteys tai älypuhelimella. Tietokoneella suositeltavaa on Crome-selaimen käyttäminen.

Ohjeita osallistumiseen
Kun tulet videotapaamiseen, pidä mikrofoni mykistettynä. Avaa se vasta kun puhut, näin taustaäänet eivät kuulu muille. Voit pyytää puheenvuoroa esimerkiksi viestin välityksellä tai klikkaamalla "kättä".Lisätietoja hankinnasta antavat

Vammaisten palvelujen päällikkö Olli-Pekka Alapiessa, olli-pekka.alapiessa@keusote.fi ja koordinoiva esimies Mira Rantanen mira.rantanen@keusote.fi